Kodal bygdeleksikon:Personvern

Fra Kodal bygdeleksikon
Hopp til navigering Hopp til søk

Hva er denne nettsiden

Dette er nettsiden til Kodal bygdeleksikon. Vår nettstedsadresse er: https://kodal.info

Nettsiden har ingen kommersielle interesser eller relasjoner.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler disse inn

Kommentarer

(DET ER FÅ ARTIKLER PÅ NETTSIDEN SOM ER ÅPEN FOR KOMMENTARER!)

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Media

(DU HAR SANNSYNLIGVIS IKKE MULIGHET TIL Å LASTE OPP MEDIE-FILER PÅ NETTSTEDET!)

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

E-post

Hvis du bruker e-postadressen vår blir informasjonen du legger inn der sendt oss som e-post. Vi lagrer denne e-posten i vårt e-postarkiv.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be nettstedet om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil nettstedet opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Jeg har ingen funksjon som automatisk analyserer personlig informasjon som er lagt inn.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke bevisst dine opplysninger med noen andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger inn en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Hvis du har en brukerkonto her så blir grunnleggende data om deg registrert. Det samme gjelder grunnleggende data du legger inn når du bruker kontaktskjemaet eller legger inn en kommentar. Disse opplysningene blir kun brukt for å identifisere deg og gi oss muligheten til å kontakte deg.

Denne informasjonen blir ikke brukt av oss til noe annet.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger er beskyttet av de sikkerhetsverktøy som finnes i MediaWiki ( publiseringsverktøy) og hos Simply (webhotell).

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvis vi oppdager datalekkasjer vil vi ta kontakt med MediaWiki og Simply om dette.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Det finnes ingen tredjeparter som vi vet om.